Handige tools en downloads

 

Hulp nodig in het maken van de keuze voor een nieuwe boekhouder? Download gratis mijn handleiding en zie hoe ik jou kan helpen!

Ook stal ik graag gratis handige checklists, downloads, spreadsheets en meer beschikbaar! Deze downloads helpen je om een handige boekhoudmethode te implementeren in jouw organisatie. De downloads worden voortdurend geactualiseerd.

Deze downloads zijn ook beschikbaar

[paytium name="Download formulier" button_label="Verzenden!"] [paytium_no_payment /] [paytium_field type="text" label="Naam" required="true" /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" /] [paytium_field type="textarea" label="Welke download wil je gratis ontvangen?" required="true" default="Urenregistratie en/of Kilometerregistratie" /] [/paytium]

Hele duidelijke uitleg over naheffing erfenis lijfrente en revisierente. Bezwaar gemaakt na fout van aangiftemedewerker en toch nog een deel terug gekregen.

F.L. Van den Broek Bezwaar gegrond verklaard

Aardige vriendelijke man. Kevin neemt zijn tijd en doet zijn werk grondig. Weet wat hij doet .

Jeffrey Huffmeijer Aangifte Inkomstenbelasting

Bij het invullen van mijn inkomstenbelasting heb ik Kevin ervaren als een rustig en vriendelijk persoon die duidelijk uitleg geeft bij verschillende onderdelen. Heeft kennis van zaken en komt integer over. Prettige manier van communiceren, beantwoord snel zijn mails en is flexibel in het maken van afspraken. Een zeer tevreden klant!

P. Kromowirjo Aangifte Inkomstenbelasting

Duidelijke en heldere communicatie. Uitstekend geholpen!

Bob Stijnen Aangifte ROW IB

De boekhouder was erg vriendelijk en heeft alle vragen met voldoende beantwoordt en ik zal zeker door meneer Leurs aan mensen die ik ken aanraden!

Fajer Alnabwani Aangifte Inkomstenbelasting

Goede service!

Pascal Aangifte Inkomstenbelasting

Een boekhouder is net als een tandarts; het liefst heb je dezelfde, een leven lang. Dus als het zich voordoet dat je als zzp-er een nieuwe boekhouder nodig hebt, kan dat zeker wat zorgen geven. Via via kwam ik bij Kevin Leurs, die in het kennismakingsgesprek al meteen met logische en ook handige tips kwam. De aangifte heeft hij netjes verzorgd, met gedegen kennis van zaken. Kortom, 300% tevreden.

Writing Affairs ZZP Inkomstenbelasting