Boekhouder in Maastricht 

Leurs Advies is de boekhouder uit Maastricht gespecialiseerd in boekhouding en belastingaangifte. Ik ben gevestigd aan de Reyershaag 3 in Maastricht. Dit is op vijf minuten afstand van Maastricht centrum. Graag kom ik met u in gesprek voor een kop koffie. Ik kan helpen met de boekhouding en belastingaangifte. U kunt de gehele boekhouding uitbesteden aan mij, of alleen de aangiftes. Ik werk met verschillende pakketten zodat er voor u altijd een geschikt pakket bij zit. Voor de particulier verschillen de prijzen voor aangifte Inkomstenbelasting voor de uitkeringsgerechtigden onder ons. Dat betekent dat deze mensen minder betalen voor een aangifte Inkomstenbelasting, namelijk 45 euro, bij mij wanneer zij inkomen uit een AOW, pensioen, lijfrente en andere uitkeringen en afkoopsommen die onder de loonheffing vallen. Particulieren in loondienst betalen het reguliere tarief van 61,50 euro.  

Boekhouder Maastricht Leurs Advies 

Als ondernemer bent u verplicht een administratie bij te houden. Ik verzorg uw boekhouding en belastingaangifte zodat u zeker weet dat uw administratie aan de eisen voldoet en u niet meer belasting betaalt dan nodig is. Ik ben gevestigd in Maastricht, maar het is niet noodzakelijk dat u bij mij langs komt, maar u bent natuurlijk wel van harte welkom. Ik werk namelijk met een beveiligde, digitale omgeving waar u uw facturen en bonnen veilig kunt uploaden. Op deze manier kunt u gemakkelijk, één keer per maand de benodigde documenten uploaden en heeft u verder geen omkijken meer naar uw boekhouding.

 

Wat kan een boekhouder voor u doen?

  • Ik verzorg uw aangifte inkomstenbelasting.
  • Ik verzorg uw aangifte omzetbelasting.
  • Ik houd uw complete boekhouding bij in een boekhoudprogramma.
  • Ik maak verkoopfacturen voor u.
  • Ik adviseer u over mogelijke belastingvoordelen zoals aftrekposten.
  • Ik geef u hulp en advies op fiscaal gebied.
  • Ik maak maandelijks een financieel overzicht voor u.
  • Ik onderneem actie indien u een brief van de Belastingdienst ontvang.
Leurs Advies

Wat verwacht ik van u?

Ik probeer voor u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Op deze manier hoeft u zich alleen nog te richten op uw onderneming, en zorg ik voor uw boekhouding en belastingaangifte. Het enige dat u nog hoeft te doen is eens per maand uw bonnen, bankafschriften en facturen gemakkelijk te uploaden in mijn beveiligde digitale omgeving. Daarnaast dient u de brieven die u ontvangt van de Belastingdienst naar mij door te sturen. Op deze manier kan ik tijdig actie ondernemen. Afhankelijk van uw voorkeuren, mag u ook in Maastricht langskomen om de bonnen, bankafschriften, facturen en brieven op papier langs te brengen.

Tarieven boekhouder Maastricht

De boekhouding en belastingaangifte uitbesteden aan Leurs Advies in Maastricht kan al vanaf 59 euro per maand (excl. btw). Ik heb drie verschillende pakketten. Indien u de complete boekhouding aan Leurs Advies wilt uitbesteden kan dit voor 89 euro per maand (excl. btw). Ook is het mogelijk om alleen uw aangifte inkomstenbelasting of aangifte omzetbelasting uit te besteden aan ons, hiervoor betaalt u een eenmalig bedrag. Een prijslijst met daarop alle tarieven vind u hier.