Herken je dit?

Verlang je hier ook naar?

WINST ZZP

Uw eigen WINSTadviseur
Maak kennis met de nieuwe formule en de 4 kernprincipes
Sturen op WINST

Het ultieme doel van sturen op WINST is financiële vrijheid, wat voor mij inhoudt: kunnen doen wat je wilt en wanneer je wilt. De weg naar financiële vrijheid bereik je met eenvoudige en kleine aanpassingen in je gewoonten, die na verloop van tijd een automatisme worden. Uiteindelijk hebben ze een effect op zowel je persoonlijke als je zakelijke financiële situatie.

De boekhouding is het fundament, niet het doel. Deze moet op orde zijn, maar dat mag zo min mogelijk tijd, geld en energie kosten. 

Door de automatisering is jouw administratie op orde en verdien je tijd terug. Gericht op WINST maken levert Kevin de waarde die voorbij het standaardwerk gaat. 

Je gaat meer de diepte in en kunt meer verdienen met minder moeite. 

De boekhouding kost ZZP’ers vaak veel tijd, geld en energie en levert ze weinig op. 

Kevin Leurs

Sturen op WINST is een leuk, praktisch en toegankelijk cashflowmanagementsysteem. Met sturen op WINST maak je altijd winst, ervaar je rust in je financiën en maak je betere keuzes.

Wil jij ook meer winst?

Hele duidelijke uitleg over naheffing erfenis lijfrente en revisierente. Bezwaar gemaakt na fout van aangiftemedewerker en toch nog een deel terug gekregen.

F.L. Van den Broek Bezwaar gegrond verklaard

Aardige vriendelijke man. Kevin neemt zijn tijd en doet zijn werk grondig. Weet wat hij doet .

Jeffrey Huffmeijer Aangifte Inkomstenbelasting

Bij het invullen van mijn inkomstenbelasting heb ik Kevin ervaren als een rustig en vriendelijk persoon die duidelijk uitleg geeft bij verschillende onderdelen. Heeft kennis van zaken en komt integer over. Prettige manier van communiceren, beantwoord snel zijn mails en is flexibel in het maken van afspraken. Een zeer tevreden klant!

P. Kromowirjo Aangifte Inkomstenbelasting

Duidelijke en heldere communicatie. Uitstekend geholpen!

Bob Stijnen Aangifte ROW IB

De boekhouder was erg vriendelijk en heeft alle vragen met voldoende beantwoordt en ik zal zeker door meneer Leurs aan mensen die ik ken aanraden!

Fajer Alnabwani Aangifte Inkomstenbelasting

Goede service!

Pascal Aangifte Inkomstenbelasting

Een boekhouder is net als een tandarts; het liefst heb je dezelfde, een leven lang. Dus als het zich voordoet dat je als zzp-er een nieuwe boekhouder nodig hebt, kan dat zeker wat zorgen geven. Via via kwam ik bij Kevin Leurs, die in het kennismakingsgesprek al meteen met logische en ook handige tips kwam. De aangifte heeft hij netjes verzorgd, met gedegen kennis van zaken. Kortom, 300% tevreden.

Writing Affairs ZZP Inkomstenbelasting