Kevin Leurs

Oprichter – Boekhouder

Kevin Leurs studeerde af aan de Universiteit van Maastricht in de Bachelor Fiscale Economie en heeft daarna nog de Master Fiscale Economie gevolgd. Hij is eigenaar van Leurs Advies en helpt ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen. 

 

Kevin Leurs
Zijn motto: "Als jij durft te kiezen voor het leven dat je ECHT wilt, ben je als ondernemer het meest succesvol!"

Na rondgelopen en ervaring te hebben opgedaan bij de Belastingdienst Heerlen, een groot accountantskantoor (Big 4) en een MKB accountantskantoor beschikt hij over de benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van accountancy en belastingtechnisch vlak.  

In 1 jaar tijd heeft hij enige jaren geleden zijn eigen bedrijf uitgebouwd tot een succesvol bedrijf. Als ervaringsdeskundige weet hij feilloos ondernemers stap voor stap tot interessante inzichten te komen die de bedrijfsvoering winstgevender maken.

Als er één vak is in het domein der kenniswerkers dat binnen 10 jaar gegarandeerd met uitsterven wordt bedreigd, is het wel het vak van boekhouder. Daarom zoekt Leurs Advies naar waar de echte toegevoegde waardes liggen die een boekhouder de klant kan bieden. En hoe hij dankzij het werkelijk toevoegen van waarde zelf kan transformeren naar winstadviseur. Overigens ook toegankelijk voor ondernemers die de geldzaken niet belangrijk vinden en derhalve alles uitbesteden. 

 

Particulieren kunnen kiezen om verschillende belastingaangiftes door mij te laten doen. Mocht u twijfelen of een aanslag juist is opgelegd dan laat mij hier zeker naar kijken. Een teruggave geeft altijd een goed gevoel totdat we erachter komen dat we tweehonderd euro te weinig hebben gekregen. Wie brengt u hiervan op de hoogte? Ook toeslagen kan ik voor u aanvragen, aanpassen of stopzetten. Moet u toeslagen terugbetalen? Dan kijk ik voor de opties die er zijn maar ook even of het terecht is. Uit de recente toeslagenaffaire, weten wij inmiddels hoe belangrijk het is om deze zaken te controleren.

Zelfstandigen kunnen kiezen uit drie pakketten boekhouding en administratie. Dit geeft u de mogelijkheid om veel zelf te doen of om juist de boekhouding volledig aan mij uit te besteden. Ieder boekhoudpakket heeft een vaste maandprijs zodat u niet voor onverwachte kosten staat omdat ik zelf weet als ondernemer hoe rustgevend dat is. Voor vragen ben ik altijd bereikbaar via Whatsapp of kevin@leursadvies.nl