Jaarrekening

Altijd een correcte en volledige jaarrekening

De jaarrekening is het financiële eindverslag van je onderneming. Deze zijn ook voor externe partijen (bijvoorbeeld banken) en instanties (bijvoorbeeld IND) van belang. 

In de jaarrekening staan een balans per 31 december en een winst- en verliesrekening over het betreffende boekjaar, inclusief een toelichting op beide overzichten. 

“Wanneer je als ZZP’er privé een hypotheek wilt afsluiten, zijn  de cijfers van je onderneming het eerste waarnaar wordt gevraagd!”

Jaarrekening Leurs Advies

Hele duidelijke uitleg over naheffing erfenis lijfrente en revisierente. Bezwaar gemaakt na fout van aangiftemedewerker en toch nog een deel terug gekregen.

F.L. Van den Broek Bezwaar gegrond verklaard

Aardige vriendelijke man. Kevin neemt zijn tijd en doet zijn werk grondig. Weet wat hij doet .

Jeffrey Huffmeijer Aangifte Inkomstenbelasting

Bij het invullen van mijn inkomstenbelasting heb ik Kevin ervaren als een rustig en vriendelijk persoon die duidelijk uitleg geeft bij verschillende onderdelen. Heeft kennis van zaken en komt integer over. Prettige manier van communiceren, beantwoord snel zijn mails en is flexibel in het maken van afspraken. Een zeer tevreden klant!

P. Kromowirjo Aangifte Inkomstenbelasting

Duidelijke en heldere communicatie. Uitstekend geholpen!

Bob Stijnen Aangifte ROW IB

De boekhouder was erg vriendelijk en heeft alle vragen met voldoende beantwoordt en ik zal zeker door meneer Leurs aan mensen die ik ken aanraden!

Fajer Alnabwani Aangifte Inkomstenbelasting

Goede service!

Pascal Aangifte Inkomstenbelasting

Een boekhouder is net als een tandarts; het liefst heb je dezelfde, een leven lang. Dus als het zich voordoet dat je als zzp-er een nieuwe boekhouder nodig hebt, kan dat zeker wat zorgen geven. Via via kwam ik bij Kevin Leurs, die in het kennismakingsgesprek al meteen met logische en ook handige tips kwam. De aangifte heeft hij netjes verzorgd, met gedegen kennis van zaken. Kortom, 300% tevreden.

Writing Affairs ZZP Inkomstenbelasting

Jaarrekening nodig? Laat uw gegevens achter.