ZZP BOUW
Boekhouding Leurs advies

Boekhouden met LEURS ADVIES

Een simpel systeem dat ondernemers helpt om veel meer grip op hun financiën, winst en salaris te krijgen.

De opzet van de administratie en de boekhouding wordt volledig verzorgd:

Ervaren vakmensen:

Starten als ZZP'er:

WAAR LIGGEN DE KANSEN VOOR JOUW BEDRIJF?

Het is tijd voor actie! Blijven denken en dromen gaat je niet helpen, je moet het gaan DOEN! Het is tijd om alles uit jezelf en je bedrijf te halen. 

Schilder | Stucadoor | Elektriciën | Loodgieter | Timmerman | Hovenier | Tegelzetter | Betonboorder
Maak kennis met de nieuwe formule: Sturen op WINST

Een stukadoor die bij ons aan het werk was klaagde er over dat hij het zo druk had. “Ik ben een hele goeie stukadoor, ik werk snel en goed, ik heb het hartstikke druk, ik werk tegenwoordig ook al in de weekenden om aan alle aanvragen te kunnen voldoen.”

Toevallig had ik van de aannemer gehoord dat deze stukadoor een heel redelijk tarief rekende. De stukadoor gaf toe dat hij ook wel lastige klanten had die hem veel tijd kostten. Ik vroeg hem wanneer hij zijn prijzen voor het laatst verhoogd had, “een jaar of vijf geleden, sindsdien vraag ik hetzelfde want het is toch een moeilijke markt.” 

Ik zei niets en heb eens een berekening gemaakt in de Excel. De tariefsverhoging die de stukadoor niet heeft doorgevoerd heeft hem tot nu toe 33.386 euro gekost. De stukadoor ving dit op door steeds meer te gaan werken. 

Hoe kom je daarachter? Wat maakt dat jij zoveel uren maakt? 

WINST ZZP

Sturen op WINST

Hoeveel winst wil je dit jaar maken?
Wat maakt dat dit belangrijk voor je is?
Wat betekent het voor je als dit doel behaalt?

Wat houdt je tegen?

Hele duidelijke uitleg over naheffing erfenis lijfrente en revisierente. Bezwaar gemaakt na fout van aangiftemedewerker en toch nog een deel terug gekregen.

F.L. Van den Broek Bezwaar gegrond verklaard

Aardige vriendelijke man. Kevin neemt zijn tijd en doet zijn werk grondig. Weet wat hij doet .

Jeffrey Huffmeijer Aangifte Inkomstenbelasting

Bij het invullen van mijn inkomstenbelasting heb ik Kevin ervaren als een rustig en vriendelijk persoon die duidelijk uitleg geeft bij verschillende onderdelen. Heeft kennis van zaken en komt integer over. Prettige manier van communiceren, beantwoord snel zijn mails en is flexibel in het maken van afspraken. Een zeer tevreden klant!

P. Kromowirjo Aangifte Inkomstenbelasting

Duidelijke en heldere communicatie. Uitstekend geholpen!

Bob Stijnen Aangifte ROW IB

De boekhouder was erg vriendelijk en heeft alle vragen met voldoende beantwoordt en ik zal zeker door meneer Leurs aan mensen die ik ken aanraden!

Fajer Alnabwani Aangifte Inkomstenbelasting

Goede service!

Pascal Aangifte Inkomstenbelasting

Een boekhouder is net als een tandarts; het liefst heb je dezelfde, een leven lang. Dus als het zich voordoet dat je als zzp-er een nieuwe boekhouder nodig hebt, kan dat zeker wat zorgen geven. Via via kwam ik bij Kevin Leurs, die in het kennismakingsgesprek al meteen met logische en ook handige tips kwam. De aangifte heeft hij netjes verzorgd, met gedegen kennis van zaken. Kortom, 300% tevreden.

Writing Affairs ZZP Inkomstenbelasting